Skip to main content

Hoeve Rustdam biedt een unieke kampeerervaring, waar de prachtige geluiden van de natuur samenkomen met de levendigheid van het nabijgelegen stadsleven. De camping, op een voormalige kaasboerderij, ademt een kleinschalige en authentieke sfeer uit. Het terrein is autovrij, waardoor je kan genieten van een veilige en rustige omgeving.

Kampeerplekken:

Met 30 ruime en goed onderhouden kampeerplekken biedt Hoeve Rustdam een scala aan opties die passen bij ieders voorkeur. De camping is ingericht voor tenten, caravans, vouwwagens, bus of campers (max. 7 meter).

Gezinsveld

Speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen, biedt dit veld een gezellige en levendige sfeer waar families van een heerlijke kampeerervaring kunnen genieten.

Weideveld

Voor wie op zoek is naar een weids uitzicht en een knusse ambiance is het weideveld de ideale keuze. Hier kan je genieten van de rust en de uitgestrekte natuur.

Bosveld

Omgeven door weelderige bosrijke beplanting biedt het bosveld een serene omgeving voor natuurliefhebbers die dicht bij de natuur willen zijn.

Fruitveld

Met uitzicht op de boomgaard is het fruitveld de perfecte plek om één te worden met de natuur en te genieten van de schoonheid van het landschap.

Ligging

Hoeve Rustdam is gunstig gelegen tussen twee prachtige natuur- en recreatiegebieden, Noordelijk Plassengebied en Vlietland. Dit zorgt voor een unieke combinatie van rust en de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende buitenactiviteiten.

Zwemmen: Een verfrissende duik in het nabijgelegen water (openluchtzwembad of natuurwater) is de perfecte manier om af te koelen op een warme dag.

Wandelen en Fietsen: Verken de omgeving te voet of op de fiets en ontdek de prachtige landschappen en verborgen juweeltjes.

Watersportactiviteiten: Voor de sportievelingen zijn er diverse watersportactiviteiten beschikbaar in de nabije omgeving.

Met slechts 15 minuten reistijd vanaf Leiden en Zoetermeer is de drukte van de stad niet ver weg. Bovendien bevinden we ons op korte afstand van steden als Delft, Den Haag en Amsterdam, waardoor ons kampeerterrein een uitstekende uitvalsbasis is voor het verkennen van de omliggende stedelijke pracht en praal.

Faciliteiten

  • Receptie

  • Watertappunt

  • Toiletten 5x (gemengd)

  • Douches 5x (gemengd)

  • Afwasruimte overdekt

  • Wasruimte met wasmachine en droger (betaling)

  • Overdekte fietsenstalling

  • Camperstortplaats

  • Chemisch toilet

  • Wifi (niet op kampeerplek)

Praktische informatie

Receptie:
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag tussen 09:00 uur – 11:00 uur.

Aankomst:
Maandag t/m zaterdag tussen 14.00 uur – 19.00 uur. Aankomst op zondag niet mogelijk.
Later inchecken? Neem vooraf contact met ons op.

Vertrek:
Voor 11.00 uur

Ondergrond plekken:
Een groot deel van de plekken zijn voorzien van een verhard tegelplateau.

Reserveren:
Vooraf reserveren heeft onze voorkeur. Wil je reserveren op dag van aankomst, neem vooraf contact met ons op. Voorkeur voor een staanplaats? Geef dit aan in het opmerkingenveld bij uw boeking. Wij proberen hier, indien mogelijk, rekening mee te houden.

Honden:
Honden zijn van harte welkom, maar dienen buiten de camping en onze weilanden te worden uitgelaten. Binnen de camping dienen honden te allen tijde aangelijnd te zijn.

Maximale verblijfsduur
Je kan maximaal 3 weken achter elkaar bij ons verblijven.