Skip to main content

Hoeve Rustdam, de perfecte locatie voor jouw bijeenkomst. 

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid? Onze voormalige kaasboerderij in Zoeterwoude Dorp biedt een landelijke sfeer met diverse ruimtes om aan al je behoeften te voldoen.

Omringd door het prachtige landschap van het groene hart biedt onze locatie een rustige en ontspannen sfeer die inspiratie opwekt en een welkome afwisseling vormt van drukke stadsomgevingen.

Hoeve Rustdam bevindt zich op een gunstige locatie nabij belangrijke steden als Leiden, Den Haag, Delft en Amsterdam. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor gasten die uit verschillende regio's komen.

Zakelijke bijeenkomsten

Of het nu gaat om vergaderingen, workshops of trainingen, we hebben de juiste ruimtes om aan al je zakelijke behoeften te voldoen. Onze moderne voorzieningen en rustige omgeving creëren een ideale setting voor productieve sessies.

Feestelijke gelegenheden

Vier je speciale momenten in stijl bij Hoeve Rustdam. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of ander familiemoment, onze locatie biedt een warme en feestelijke ambiance die je evenement onvergetelijk maakt.

Ontdek Meer

Wil je meer weten over de beschikbare ruimtes, tarieven en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van jouw perfecte evenement bij Hoeve Rustdam.